0 Comments 425
JURSKI SVET: PADLO KRALJESTVO

Težko pričakovana znanstveno fantastična epska avantura, ki odpira čisto novo poglavje v legendarni franšizi o dinozavrih, prihaja na velika plata v začetku junija, že danes pa si lahko ogledamo drugi napovednik za peto nadaljevanje z naslovom Jurski svet: Padlo kraljestvo.
 
V še bolj napeti, razburljivi in dramatični zgodbi, kjer bomo videli več dinozavrov kot kdaj koli prej, se vračata glavna igralca Chris Pratt in Bryce Dallas Howard, ki sta tokrat na reševalni misiji, v avanturi pa se znova pojavita tudi znanstvenika BD Wong in Jeff Goldblum. V spektakularni akcijski avanturi igrajo še James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall in Isabella Sermon.
 
Kot izvršna producenta se vračata tudi Steven Spielberg in Colin Trevorrow, na režiserski stolček pa je tokrat sedel J.A. Bayona, ki je skušal najti pravo ravnovesje med pričakovanim in tistim, kar bo ljudi presenetilo. Scenarij sta napisala Colin Trevorrow (ki je režiral in pisal scenarij za Jurski svet) in Derek Connolly (prav tako pisal scenarij za Jurski svet).

Znanstvenofantastična avantura JURSKI SVET: PADLO KRALJESTVO v naša kina prihaja
7. junija 2018, na ogled pa je že drugi napovednik napete in spektakularne poslastice.