0 Comments 22864
Tiho mesto (A Quiet Place)

Do pred kratkim se je o trilerju TIHO MESTO (A Quiet Place) bolj malo govorilo - med njegovimi ustvarjalci je vladala prava grobna tišina. Vse do včeraj, ko je med gledalce treščil prvi napovednih filma, katerega glavni zaplet temelji prav na tem, da moraš biti čim bolj tiho.

V filmu spremljamo štiričlansko družino, ki je prisiljena živeti v popolni tišini. Da jih ne bi napadle skrivnostne sile, ki jih lahko najdejo samo, če jih tudi slišijo, je njihov vsakdan do popolnosti prilagojen temu, da vse počnejo brez vsakršnega šuma. Njihovo gibanje je omejeno, sporazumevajo se v znakovnem jeziku, tudi otroka sta prisiljena v igro, ki se odvija v čisti tišini. Čeprav so dobro organizirani in življenju v tišini posvečajo vso svojo pozornost in energijo, se kmalu zaplete …

TIHO MESTO bo na filmskem platnu prvič združilo Emily Blunt (Dekle na vlaku, Lovec: zimska vojna) in Johna Krasinskega, ki sta v resničnem življenju poročena že od leta 2010. Karsinski je film tudi režiral in prispeval scenarij, ki je nastal po zgodbi Bryana Woodsa in Scotta Becka.

TIHO MESTO na slovenska platna prihaja 12. APRILA 2018, že v tem trenutku pa imajo gledalci odlično priložnost, da si v tišini ogledajo napovednik filma, ki bo očitno eden bolj napetih v prihajajočem letu. Na voljo je na spodnji povezavi.

IGRALSKA ZASEDBA: Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe in Millicent Simmonds
REŽIJA: John Krasinski
ZGODBA: Bryan Woods & Scott Beck
SCENARIJ: Bryan Woods & Scott Beck in John Krasinski
PRODUCENTI: Michael Bay, Andrew Form in Brad Fuller
ŽANR: Triler, drama

Uporabnikom je všeč tudi