0 Comments 15104
PRAVA NOTA 3 (PITCH PERFECT 3)

Datum premiere: 21. december 2017

Glasbena komedija PRAVA NOTA (Pitch Perfect) je leta 2012 kot eno največjih filmskih presenečenj postala svetovna uspešnica. Film je presegel vsa pričakovanja in si nabral zavidljivo število oboževalcev, ki zvesto sledijo zabavni zgodbi o študentkah, ki združijo glasbene moči in popeljejo svojo a capella skupino do neslutenih uspehov. Pred dvema letoma je sledilo prvo nadaljevanje, letos decembra pa se bomo z Barden Bellas v PRAVI NOTI 3 družili na njihovi poslovilni turneji. Dekleta obljubljajo, da nas ob njihovih vokalnih mojstrovinah čaka nova porcija glasbenih užitkov in smeha. Od nas se bodo poslovile z odlično muziko, iskrivim humorjem in domislicami, ki jim ni para.
 
Barden Bellas tudi v tretjem delu čaka huda  konkurenca. Ji bodo kos tudi tokrat?
 

 O ZGODBI: 

»Še zadnji nastop skupaj. Katera se strinja?«
 
V prvem delu smo spoznali svojeglavo brucko Beco, ki se je v novem študijskem okolju znašla v dekliški a capella skupini Barden Bellas. V neustavljivi želji po nekdanji slavi je v svoje vrste povabila skupino deklet, ki jih je družil dober glas in odlična pevska harmonija. Z veliko truda in dobre volje so Barden Bellas na koncu povsem pometle s konkurenco na univerzitetnem tekmovanju vokalnih skupin. V PRAVI NOTI 2 so se udeležile svetovnega tekmovanja a capella skupin in spet navdušile. Čeprav je skupina, potem ko so pevske prijateljice končale kolidž in se odpravile vsaka po svoje, skoraj razpadla, pa se v PRAVI NOTI 3 pojavi nova priložnost za pevski uspeh. Barden Bellas se odpravijo čez lužo, kjer se pridružijo trem glasbenim skupinam, ki so izbrane za nastop na koncertu v podporo vojakom po Evropi.
 

 ZANIMIVOSTI:

  • Dekletom se bo v filmu pridružil tudi odlični John Lithgow, ki slovi tudi kot odličen pevec. Še prej ga bomo v naših kinih lahko gledali v družinski komediji Očka proti fotru 2.
  • Prva dva dela glasbene komedije sta v svetovne filmske blagajne prinesla več kot 400 milijonov dolarjev.
  • Na zabavi ob koncu snemanja tretjega dela so obiskovalcem pokazali prizor, v katerem Badren Bellas v bazenu nastopajo kot sinhrone plavalke.
 
 
IGRALSKA ZASEDBA: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Anna Camp, Alexis Knapp, Hana Mae Lee, Ester Dean, Chrissie Fit, Kelley Jakle, Shelley Regner, John Michael Higgins, Elizabeth Banks, John Lithgow, Ruby Rose.
REŽIJA: Trish Si
SCENARIJ: Kay Cannon; temelji na knjigi pisatelja Mickeyja Rapkina
PRODUCENTI: Paul Brooks, Max Handelman, Elizabeth Banks
ŽANR: Glasbena komedija