0 Comments 32321
OČKA PROTI FOTRU 2

Datum premiere: 16. november 2017

Več očkov, več težav 
se glasi slogan drugega dela uspešnice OČKA PROTI FOTRU, ki je ljubitelje komedij v smeh spravljala pred dobrim letom. Že novembra nas čaka nova pošiljka smeha -  neizprosnemu očetovskem dvoboju med divjim fotrom, ki ga igra Markom Wahlber, in rahločutim očkom v podobi Willa Ferrela, se bosta pridružila njuna očeta, katerih vlogi bosta prevzela odlična Mel Gibson in John Lithglow. Zaradi obiska obeh dedkov družino čaka popolnoma zmešan božič. Bosta Bradu in Dustyju, ki se še naprej na vse mogoče načine borita za naklonjenost svojih družinskih članov, njuna očeta v pomoč ali v napoto? Glede na drugi napovednik komedije OČKA PROTI FOTRU 2, ki si ga lahko ogledate s klikom na spodnjo povezavo, nas bodo fantje nasmejali do solz. Spoznajmo fotra.


Na snegu.


O ZGODBI:

Brad (Ferrell) si je vedno želel postati oče. Po poroki s Sarah so se mu te sanje končno uresničile, saj je postal očim njenima otrokoma. Sedaj se na vse pretege trudi, da bi izpolnil svoje življenjsko poslanstvo in postal najboljši očim vseh časov, česar ne more zmotiti niti prihod njunega pravega očeta Dustya (Wahlberg), s katerim se je v prvem delu spustil v  neusmiljeni dvoboj za naklonjenost njegovih otrok.
V drugem delu komedije Brad in Dusty združita moči, da bi družini pričarala nepozabni božič. Njun načrt pa skoraj zmoti prihod njunih očetov, ki si tako kot sinova ne bi mogla biti bolj različna.  

ZANIMIVOSTI: ​

  • Mel Gibson je v resnici samo 15 let starejši od svojega filmskega sina Marka Wahlberga.
  • Johna Lithglowa bomo na slovenskih filmskih platnih letos videli še v enem filmu – pridružil se bo namreč dekletom iz glasbene komedije Prava nota 3. Kakšna bo njegova vloga še ne ve, znano pa je, da Lithglow slovi tudi kot odličen pevec.
 
IGRAJO: Will Ferrell, Mark Wahlberg, John Lithglow, Mel Gibson, Linda Cardellini, John Cena, Kurt Mayron, Alessandra Ambrosio, Scarlett Estevez
REŽIJA: Sean Anders
SCENARIJ: Sean Anders, Brian Burns, John Morris
ŽANR: Komedija