0 Comments 739
NEKOČ V MESTU VENICE (Once Upon in Venice)

Datum premiere: 27. julij 2017

Tik pred prvomajskimi prazniki so ustvarjalci razkrili napovednik filma Nekoč v mestu Venice (Once Upon in Venice), ki v naše kinematografe prihaja konec julija.
V glavni vlogi akcijske komedije bomo srečali legendarnega Brucea Willisa, ki se bo po znani kalifornijski plaži Venice in njeni okolici podil s kopico znanih filmskih imen. Med njimi so John Goodman, Jason Momoa, Famke Janssen in Adam Goldberg. Rdeča nit zgodbe, ki jo poskuša razplesti kot zasebni detektiv Steve Ford, je ugrabitev. Vendar tokrat ne človeka, ampak prikupnega Jack Russel terierja Buddyja, ki je detektivov najboljši prijatelj.

Kje je moj pes? – Dala sva ga preprodajalcu. – Ime? – Ne vem, kako je ime psu. – Ne psu. Preprodajalcu.

Kako se bo zgodba razpletla?

O ZGODBI:

Steve Ford (Bruce Willis) je muhasti zasebni detektiv, ki ga počasi izdajajo leta. Življenje se mu nepričakovano zaplete, ko mu lokalni preprodajalci mamil ukradejo hišnega ljubljenčka Buddyija in zanj zahtevajo odkupnino. Kmalu ga ne lovijo le gangsterji, ki jih vodi krvoločni Spider (Jason Momoa), ampak tudi oderuški in čudaški posojilodajalec, h kateremu se detektiv zateče po denar za odkupnino.  Po mnogih zapletih in komičnih situacijah se izkaže, da je pes res človekov najboljši prijatelj – Steve je za to, da bi dobil nazaj svojega ljubljenčka pripravljen storiti vse in še več.
  • IGRALSKA ZASEDBA: Bruce Willis, Jason Momoa, John Goodman, Thomas Middleditch, Famke Janssen, Adam Goldberg,Christopher McDonald, Stephanie Sigman, Wood Harris
  • SCENARIJ in REŽIJA: Mark in Robb Cullen
  • ŽANR: akcijska komedija