0 Comments 865
KAKO BITI LATINO LJUBIMEC (How to be a Latin Lover)

Datum premiere: 27. april 2017

Prihaja čisto pravi latino ljubimec – postavni in zapeljivi Maximo, ki ima jasen načrt, kako uživati življenje, ne da bi mignil s prstom. Bogate gospe, stare skoraj trikrat toliko kot on sam, so zanj lahek plen, njihovo bogastvo pa zagotovilo, da v življenju ničesar ne pogreša.  Dokler ga po 25 letih zakona na njegovo veliko presenečenje zavoljo mlajšega ljubimca pred vrata svoje luksuzne vile ne postavi njegova več kot 80-letna žena.

Čez noč ostane brez denarja, doma in helikopterja.

Ampak Maximo ni samo zapeljiv, ampak tudi iznajdljiv. Da bi osvojil svojo naslednjo 'priletno' trofejo, izkoristi sedemletnega nečaka, za katerega se v letih, ko je živel svoje udobno življenje obkroženo s služabniki, sploh ni zmenil. Skupaj se odpravita na lovmali Hugo si prizadeva osvojiti srce svoje simpatije iz šolskih klopi, Maximu, ki kmalu ugotovi, da lahko svojega nečaka marsičesa nauči, pa v oči pade njena bogata babica.

Kakšna bo njuna zgodba? Jima bo uspelo? Kaj vse ju čaka na njunem osvajalskem pohodu?ZGODBA: 

»Prva lekcija: v očesnem stiku je moč. Ženske bodo hlepele po tebi.
Maxima pri dobrih štiridesetih na cesto postavi njegova dvakrat starejša žena. Ker se je dolga leta ukvarjal le sam s sabo in svojim udobjem, v njegovem življenju ni nikogar, na kogar bi se lahko obrnil. Pod streho ga kljub vsemu vzameta njegova sestra Sara in sedemletni nečak Hugo, za katerega je Maximo vsa leta mislil, da je pravzaprav nečakinja. Čeprav ima skrite namene, se s Hugom kmalu zbližata, kar Maxima skozi mnoge komične in tudi življenjske situacije pripelje do ugotovitve, da je pomembneje kot denar ljubiti svojo družino.

ZANIMIVOSTI:​

  • Film se ponaša z zvezdniško igralsko zasedbo. Maximovo sestro in mamo malega Huga je odigrala odlična Salma Hayek, novo Maximovo ljubezen pa filmska ikona Raquel Welch. Poleg njih se v filmu pojavita tudi Rob Lowe in Kristen Bell.
  • Maxima v mladih letih v filmu igra pravi sin glavnega igralca Eugenia Derbeza Ken Marino.
 
REŽIJA: Ken Marino
SCENARIJ: Chris Spain, Jon Zack
IGRAJO: Eugenio Derbez, Salma Hayek, Rob Lowe, Kristen Bell, Raphael Alejandro, Michael Cera,  Rob Corddry, Mckenna Grace
ŽANR: komedija