0 Comments 1796
JAZ, BARABA 3 (Despicable Me 3)

Staro in mlado sta pred leti po vsem svetu zabavali animirani družinski komediji Jaz, baraba (2010) in Jaz, baraba 2 (2013), prav kmalu pa se norija nadaljuje, saj v kinematografe prihaja tretji del te priljubljene franšize.
Vračata se Steve Carell kot Gru in Kristen Wiig kot Grujeva žena Lucy ter njune tri hčere Margo, Edith in Agnes. Nespremenjena pa ostaja tudi ekipa za kamero, ki je v vmesnem času zakrivila uspešnico Minioni (2015).

Tokrat bo super zlobcu Gruju ponagajal njegov davno izgubljeni dvojček Dru in poskrbel za zabavno rivalstvo med bratoma. Čeprav so šli Minioni medtem na svoje, ni bojazni, da bi v tretjem delu manjkali.

S simpatičnimi barabami se bomo srečali že to poletje, saj bo družinska pustolovščina Jaz, baraba 3.

O ZGODBI:

Potem ko je v prvem delu super zlobec Gru skušal ukrasti Luno, posvojil tri hčerke in se ustalil v mirnem predmestju, v drugem delu skupaj z agentko skrivnostne organizacije za boj proti zločincem išče novo največjo barabo na svetu,
se v tretjem delu spopada s svojim bratom dvojčkom. Pojavil se bo namreč Grujev davno izgubljeni brat dvojček Dru, ki bo poskrbel za pravo rivalstvo med njima. Obenem čaka Gruja še spopad z Balthazarjem Brattom,
nekdanjim otroškim zvezdnikom, ki je postal obseden z likom, ki ga je igral v 80. letih 20. stoletja. Za piko na i pa so tukaj še prigode prikupnih Minionov.

ZANIMIVOSTI:​

  • Balthazarju Brattu je svoj glas posodil Trey Parker, soavtor televizijske serije South Park.
  • Steve Carell, ki je svoj glas posodil Gruju že tretjič, je povedal, da bo najverjetneje tudi zadnjič Grujev glas.
  • V risanki bodo kot glavni Minioni nastopili Kevin, Bob in Stuart. Prav ti trije so bili tudi glavni junaki v istoimenskem filmu Minioni (2015).


IZVIRNA IGRALSKA ZASEDBA: Steve Carell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Trey Parker, Russell Brand, Michael Beattie, Dana Gaier, Pierre Coffin, Andy Nyman, Nev Scharrel
REŽIJA: Kyle Balda, Pierre Coffin, Eric Guillon
SCENARIJ: Ken Daurio, Ken Daurio, Cinco Paul in Cinco Paul
PRODUCENTI: Janet Healy in Christopher Meledandri
IZVRŠNI PRODUCENT: Chris Renaud
ŽANR: animirana družinska pustolovščina